Maanantaina klo 13.43 tuli ilmoitus kolmen auton liikenneonnettomuudesta tien 75 ja Sänkimäentie risteyksessä. Onnettomuus oli raju peräänajo, josta peräänajettu auto sinkoutui vastaantulevan liikenteen puolelle ja törmäsi vastaantulevaan autoon. Peräänajo tapahtui Nurmeksen suuntaan matkaaville autoille.  Autossa johon ensin törmättiin loukkaantui vuonna 1993 syntynyt mies ja hän oli auton kuljettaja. Hänet toimitettiin sairasautolla Kys.aan.

Paikalla oli runsaasti pelastusyksiköitä, myös helikopteri. Pääsiäisen paluuliikenteestä johtuen liikenne oli vuoden vilkkainta. Liikkuva poliisi hoiti paikkatutkinnan sekä liikenteen ohjauksen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.