Vallgrundin merivartioaseman partiot suorittivat pääsiäisen aikana valvonta-alueellaan tehostettua maastoliikenteen valvontaa. Partiot ottivat kiinni sunnuntai-illan aikana yhteensä kolme henkilöä, joita kaikkia epäillään rattijuopumuksesta.

Ensimmäisessä tapauksessa mustasaarelainen mieshenkilö jäi kiinni rattijuopumuksesta moottorikelkallaan alkuillasta Vöyrin Maksamaan saaristossa. Toinen rattijuopumus tapahtui noin tuntia myöhemmin samalla alueella. Mustasaarelaismies jäi kiinni auton kuoljettamisesta päihtyneenä.

Myöhemmin illalla vaasalaismies jäi kiinni moottorikelkallaan takaa-ajon jälkeen Vaasan saaristossa. Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenteen vaarantamisesta.

Perjantai-iltana Vallgrundin merivartioaseman partio osallistui maastoliikenneonnettomuustehtävään Sundomin saaristossa. Mieshenkilö oli kaatanut maastotiellä moottorikelkkansa ja jäänyt kiinni sen alle. Myös häntä epäillään törkeastä rattijuopumuksesta. Onnettomuutta tutkiii Pohjanmaan poliisilaitos.

Lukuisat mökkeilijät viettivät jälleen pääsiäistä saaristossa, ja onneksi suuremmilta onnettomuuksilta ja meripelastustehtäviltä vältyttiin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.