Alivaltiosihteerin virka tuli haettavaksi 11.3.2013. Valtiovarainministeriöön oli saapunut määräaikaan 2.4.2013 klo 16.15 mennessä seuraavien henkilöiden hakemukset: Jukka Ahtela, Ulrika Backman, Anne Craven, Jussi Y. Hyry, Esa Hämäläinen, Ilkka Kajaste, Ilja Kavonius, Ilpo Nurminen, Maria Päivärinta, Tuomas Saarenheimo, Sari Salonen, Markus Sovala ja Mika Vanhanen.

Alivaltiosihteerin tehtävänä on valtiosihteerin kansliapäällikkönä apuna johtaa ja sovittaa yhteen erityisesti kansantalousosaston ja rahoitusmarkkinaosaston toimialaan kuuluvien sekä Euroopan unionin talous- ja rahoituskomiteassa käsiteltävien asioiden valmistelua.

Tehtävä on määräaikainen 1.5.2013 – 29.2.2020. Martti Hetemäki siirtyi tästä tehtävästä 1.3.2013 ministeriön valtiosihteeriksi kansliapäällikkönä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.