Asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru Kuvaaja: STT-lehtikuva/valtioneuvoston kanslia

Hän tapaa Puolan viestintäasioista vastaavan ministerin Michal Bonin sekä osallistuu alustajana Puola-Suomi-foorumin seminaariin koskien julkishallinnon digitalisoitumista. Ministeri Bonin kanssa keskustelunaiheina ovat muun muassa taajuuskysymykset sekä digitaalisten palveluiden ja tietoyhteiskunnan kehitys.

Ministeri Kiuru tapaa myös asuntoasioista ja rakentamisesta vastaavan ministerin Slawomir Nowakin, jonka kanssa keskusteluja käydään muun muassa kohtuuhintaisesta asuntotuotannosta.

Vierailuun sisältyy myös tapaaminen Puolan parlamentin infrastruktuurivaliokunnan puheenjohtaja Zbigniew Rynasiewiczin kanssa. Lisäksi matkalla tavataan Puolassa toimivien suomalaisyritysten edustajia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.