Nivalainen v.1957 syntynyt mieshenkilö pahoinpideltiin taksikyydissä tulleen riidan johdosta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vähän ennen klo 04:a Nivalassa.

Mieshenkilö (myöh. asianomistaja) oli mennyt ylimääräisenä tilataksin kyytiin taksiaseman pihasta, jonka kaksi n.40v miestä olivat tilanneet Puustellin pihaan. Taksikyydissä asianomistaja ja toisena taksin takatilassa ollut tummiin vaatteisiin pukeutunut, roteva ja kaljupäinen mies olivat riidelleet suusanallisesti ja kyydin päädyttyä Luovuntien rivitalojen pihaan, kaljupäinen oli nykäissyt asianomistajan ulos autosta ja pahoinpidellyt tätä.

Asianomistajan mukaan pahoinpitely oli tapahtunut potkimalla lukuisia kertoja eripuolille kehoa. Pahoinpitelijän kaveri oli tullut tilanteeseen väliin.  Asianomistajan mukaan pahoinpitelijällä oli ollut mahdollisesti nahkatakki päällään. Pahoinpitelyn seurauksena asianomistajan kasvoihin tuli ruhjevammoja, hampaisiin vaurioita ja eripuolille kehoa kipua.

Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. Pahoinpitelijä on toistaiseksi tuntematon ja poliisi kaipaa asiasta jotakin tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille. Tiedot voi ilmoittaa numeroon 0718765538.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.