Eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan valtuuskunta matkustaa Intiaan 7. – 13. huhtikuuta. Valiokunta perehtyy matkallaan työelämän ehtoihin ja tasa-arvotilanteeseen Intiassa.

Valtuuskunta vierailee Intian parlamentissa ja keskustelee naisasiainvaliokunnan sekä työllisyys- ja hyvinvointivaliokunnan edustajien kanssa. Lisäksi valtuuskunta tapaa muun muassa ILOn, ammattiliittojen ja Intiassa toimivien suomalaisten yritysten edustajia. Valiokunta tutustuu myös FIDA:n slummiprojektiin ja vierailee tehtaalla, jossa toteutetaan kansainvälisen metallityöväen liiton ja Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus SASKin yhteistä projektia.

Matkaan osallistuvat valiokunnan puheenjohtaja Tarja Filatov (sd.), varapuheenjohtaja Anne-Mari Virolainen (kok.), valiokunnan jäsenet Eeva-Maria Maijala (kesk.), Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.), Kristiina Salonen (sd.), Eero Suutari (kok.), Jani Toivola (vihr.) ja Maria Tolppanen (ps.) sekä varajäsen Markku Eestilä (kok.).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.