Lappilainen perheomisteinen hotelliketju Lapland Hotels täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Juhlan kunniaksi hotelliketju lahjoittaa 75 lomavuorokautta.

Puolet lomista jaetaan SOS-Lapsikylän sijaisperheille. Tämän lisäksi kuka tahansa voi osallistua juhlavuoteen ehdottamalla ystäväänsä ilmaisten lomapäivien saajaksi. Parhaille perusteluille jaetaan 5 vuorokauden mittaisia lomia.

Perheomisteisena hotelliketjuna haluamme juhlistaa merkkivuottamme panostamalla perheiden hyvinvointiin ja tukemalla suomalaisten mahdollisuutta kokea Lapin elämykset. Siksi yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa tuntui luontevalta. Tämän lisäksi kuka tahansa voi osallistua juhlavuoteen ehdottamalla ystäväänsä ilmaisten lomapäivien saajaksi, Lapland Hotels -ketjun omistaja Pertti Yliniemi kertoo.

Lomapäivien viettäminen muualla auttaa jaksamaan ja tuo vaihtelua perheen arkeen, siksi Lapland Hotelsin kädenojennus ja työmme huomiointi otetaan ilolla vastaan, SOS- Lapsikylän toiminnanjohtaja Jari Ketola sanoo.

Linkki: http://www.laplandhotels.com/FI/etuja-ja-inspiraatiota/etuja/lapland-hotels-75-vuotis-kilpailu.html

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.