Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen: Kuva: STT-lehtikuva/valtioneuvoston kanslia

Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen osallistuu YK:n 10. kansainvälisen metsäfoorumin kokoukseen Istanbulissa 8. – 9.5.2013. Foorumin teemoina ovat metsäsektorin talous sekä kansainväliset rahoituskysymykset.

Ministeri Koskinen käyttää puheenvuoron foorumin täysistunnossa sekä mm. YK:n Euroopan talouskomission järjestämässä, metsiä ja taloudellista kehitystä käsittelevässä tilaisuudessa. Metsäfoorumin yhteydessä ministeri Koskinen myös tapaa Turkin ympäristö- ja metsätalousministeri Veysel Eroglun sekä YK:n maatalous- ja elintarvikejärjestö FAO:n ja Maailmanpankin edustajat.

YK:n metsäfoorumi (UNFF) on jatkoa Rio de Janeiron YK:n ympäristö- ja kehityskonferenssin jälkeen voimistuneelle kansainväliselle metsäyhteistyölle. Metsäfoorumin tavoitteena on edistää maiden poliittista sitoutumista metsien kestävän käytön, hoidon ja suojelun edistämiseen sekä luoda hallituksille mahdollisuus kansainvälisen metsäpolitiikan kehittämiseen ja metsiä koskevan keskustelun jatkamiseen.

Takaisin Suomeen ministeri Koskinen palaa keskiviikkona 10.4.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.