Pääministeri Katainen vierailee Lissabonissa Portugalissa 11.-12.4.2013. Pääministeri Katainen tapaa kollegansa, Portugalin pääministeri Pedro Passos Coelhon sekä maan presidentti Anibal Cavaco Silvan. Pääministerien tapaamisessa ja vierailuohjelmassa painottuvat talouskysymykset sekä rakenteelliset uudistukset.

Torstaina 11.4. pääministeri Katainen puhuu suomalaisesta hyvinvointiyhteiskunnasta talouskriisin keskellä Universidade Nova de Lisboan järjestämässä kutsuvierasseminaarissa. Perjantaina vierailun ohjelmaan sisältyy yritystapaaminen portugalilaisten sekä maassa sijaitsevien suomalaisyritysten edustajien kanssa. Yritystapaamista isännöi AICEP (Protuguese Agency for Investment and External Commerce).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.