Hämeenlinnassa keskustan alueella epäillään lauantain 9.3. ja sunnuntain 10.3. välisenä yönä puolen yön aikaan mieshenkilön osoitelleen muita laserosoittimella. Osoittelusta on mahdollisesti aiheutunut vammoja osoittelun kohteiksi joutuneille henkilöille. Yhtä tapausta tutkitaan nimikkeellä pahoinpitely.

Epäillyn tuntomerkit ilmoittajan kertomana ovat seuraavat: hoikka, noin 180 – 185 cm pitkä, noin 20 – 25 -vuotias, musta lyhyt “rockabilly” -tyylinen nahkatakki, tummat housut, jotka kenkien yläpuolelta hieman pussilla, mustat, tuuheat ja aaltoilevat niskan alaosaan ulottuvat hiukset, rehvakkaan keinuva kävelytyyli.

Mies on kulkenut ainakin Sibeliuksenkadulla, jota pitkin edelleen kohti Linnan puistoa ainakin Lukiokadun ylitse. Henkilöitä, jotka ovat mahdollisesti nähneet tapauksen tai tunnistavat miehen pyydetään ottamaan yhteyttä Kanta-Hämeen poliisiin sähköpostitse rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 07187 37701.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.