Vantaan kaupunki järjestää tarjouskilpailun ateriapalvelujen tuottamisesta yhteensä 16 kohteessa Pakkalan, Kartanonkosken ja Kuusikon alueilla jonne ruoat on tähän asti järjestänyt Fazerin tytäryhtiö Blue Service Partners (BSP).

Sopimus BSP:n kanssa on sanottu irti ensi elokuusta alkaen kaikissa sen Vantaalla hoitamissa kohteissa. Joukossa on yksitoista päiväkotia ja kuusi koulua.

BSP on toimittanut niihin ateriapalvelut vuoden 2011 alusta alkaen. Palvelussa on ollut ajoittain ongelmia, viime keväänä ne taas pahenivat ja yhtiölle annettiin viime syyslukukausi aikaa hoitaa asiat kuntoon.

Pakkalan alueella ateriat tuotetaan Pointin kansainväliselle koululle ja sen kiinteistössä Y.E.S päiväkodille. Kohteita Pakkalassa ovat niin ikään Lystilän päiväkoti ja yksityinen hoivakoti, Pehtoorin päiväkoti sekä Riihipellon päiväkoti esiopetusryhmineen.

Kartanonkosken alueella ateriapalvelut tulee tarjota Kartanonkosken koululle ja samassa kiinteistössä Kartanonkosken päiväkodille. Lisäksi ateriapalvelut tulee tuottaa Pakkalanrinteen päiväkodille, Tammiston päiväkodille ja paviljongille sekä Tammistonrannan päiväkodille. Myös Helsinge skola, Rälssitien ammattioppilaitos Varia, Illenpihan päiväkoti, Illenpuiston päiväkoti ja Veromäen koulu kuuluvat kohteisiin Kartanonkoskella.

Kuusikon alueella kohteita on kaksi, Kuusikon koulu ja Kuusikon päiväkoti.

Ateriapalveluiden sopimukset tehtäneen toistaiseksi voimassa oleviksi siten, että aloitus olisi 1. elokuuta 2013.

www.vantaa.fi/ateriapalvelut

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.