Perjantaina illansuussa n. 17.30 tapahtui ketjukolari Lahdessa Lahdenkadun ja Kauppakadun risteyksen kohdalla. Autot ajoivat jonossa kohti Kivistönmäkeä.

Henkilöauto joutui pysähtymään liikenne-esteen takia risteykseen. Takana tulleet pakettiauton ja henkilöauton kuljettajat saivat pysäytettyä autonsa, mutta niiden takana neljäntenä tullut pakettiauton kuljettaja törmäsi edellään ajaneen henkilöauton perään. Törmäyksen voimasta henkilöauto liikkui eteenpäin törmäten edellään pysähtyneen pakettiauton perään. Tämä törmäys aiheutti vielä sen, että pakettiauto liikkui eteenpäin törmäten ensimmäisenä pysähtyneen henkilöauton perään.

Vielä tämän jälkeen törmäsi henkilöauto neljäntenä ajaneen pakettiauton perään. Paikalla kävi ambulanssi tarkastamassa kahden henkilön niskavammoja. Kolmantena jonossa ollut henkilöauto ja viimeisenä törmännyt henkilöauto jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Kaikki muutkin autot kärsivät peltivaurioita.

Kahdelle kuljettajalle kirjoitettiin rangaistusvaatimukset tapahtumapaikalla.

Asian loppuselvittely jäi vakuutusyhtiöille.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.