Lauantai-iltapäivänä 12 vuotias lahtelaispoika anasti Lahden keskustassa sijaitsevasta myymälästä keskiolutta ja siideriä toistakymmentä pulloa. Poika pakkasi juomat reppuunsa ja poistui kassan kautta maksamatta. Poliisipartio nouti henkilökunnan toimesta kiinniotetun pojan Lahden pääpoliisiasemalle sosiaalipäivystäjän puheille. Päihtyneeltä vaikuttanut poika puhallutettiin poliisin toimesta ja puhalluskoe osoitti 1.3 o/oo:n humalaa. Poika toimitettiin lastensuojeluilmoituksen ja puhuttelun jälkeen kotiinsa.

Yleensä tämän ikäiset lapset syyllistyvät virvoitusjuoma- ja irtokarkkinäpistyksiin, mitkä nekään eivät tietysti ole hyväksyttyjä, mutta lapsen kehityksen kannalta hieman terveellisempiä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.