Lauantaina kello 23:58 poliisi sai ilmoituksen puukotuksesta sairaankuljetusautossa Uudenkaupungin Lokalahdella. Sairaankuljetusauto oli viemässä 1968 syntynyttä miespotilasta Turusta Uuteenkaupunkiin. Potilas ja toinen sairaankuljettaja olivat kuljetustilassa ja toinen sairaankuljettaja ajoi ambulanssia. Kuljetuksen aikana mies hyökkäsi teräaseella toista sairaankuljettajaa vastaan aiheuttaen tälle pahoja vammoja. Kuljettaja huomasi tilanteen ja pysäytti ambulanssin. Tapahtumien tarkka kulku on tässä vaiheessa epäselvä. Miehistö pääsi kuitenkin karkuun ja myös tekijä poistui paikalta jalan.

Poliisi käynnisti laajan operaation tekijän löytämiseksi. Vain runsas puoli tuntia tapahtuman jälkeen poliisi tavoitti epäillyn henkilön alle 2 km tapahtumapaikalta. Mies otettiin kiinni epäiltynä tapon yrityksestä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Jälkimmäinen rikos kohdistui ambulanssin kuljettajaan.

Loukkaantunut sairaankuljettaja sai pahoja vammoja ylävartaloonsa. Alustavien tietojen mukaan hänellä ei kuitenkaan ole hengenvaaraa. Mies on syntynyt 1980 – luvun alkupuolella. Kiinniotetulla miehellä ei ole väkivaltarikostaustaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.