Parolassa on kolmen viikon aikana levitelty tien varsiin ja koirien ulkoilutuspaikoille myrkkysyöttejä. Maaliskuun lopussa on kaksi saman perheen koiraa kuollut syötyään jotain. Toisen koiran eläinlääkäri avasi ja totesi suolistossa runsasta verenvuotoa. Tämä viittaisi rotanmyrkyn tapaiseen aineeseen. Viime viikon lopulla löytyi Vähänummentien ja Katajatien paikkeilta raakoja lihapullia.

Koirien ulkoiluttajien tulisi tarkasti seurata, ettei lemmikkinsä pääse syömään mitään vierasta. Tekijästä poliisi ottaa vihjeitä vastaan numerossa 07187 37718 tai sähköpostilla rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Vastaavanlaisia tapahtumista kertovia asioita liikkuu netissä aika usein. Osa on perättömiä. Ilmeisesti joku haluaa huhuilla saada koirat pois tietyltä alueelta. Pari vuotta sitten selviteltiin eläinlääkäreiltä tapahtumia, kun väite oli useamman koiran olevan hoidossa. Silloin eläinlääkärit eivät tienneet tapahtumista mitään. Varmistukaa tapahtumista ennen kuin levitätte asioita sosiaalisessa mediassa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.