Tullilaboratorion tutkimusten mukaan Inex Partners Oy:n maahantuomassa erässä chilipaprikaa “Murgiverde punainen chilipaprika” on metiokarbi-nimisen kasvinsuojeluaineen jäämiä yli sallitun määrän. S-ryhmä ilmoittaa vetäneensä varotoimenpiteenä myynnistä kaikki kyseisen espanjalaisen toimittajan (Murgiverde S.C.A) punaiset chilipaprikat. Näitä chilipaprikoita on ollut myynnissä Prisma-, S-market-, ABC-, Sale- ja Alepa-myymälöissä koko Suomen alueella.

Maahantuoja pyytää hävittämään tuotteen sekajätteen mukana. Hyvitystä varten kuluttajien tulee palauttaa tyhjä tuotepakkaus, ostokuitti tai irtotuotteena myydyistä chilipaprikoista vaakaetiketti ensisijaisesti ostopaikkaan tai postimaksutta osoitteeseen: Inex Partners Oy, Asiakaspalautus 601939, PL 35, 00088 S-RYHMÄ.

Lisätietoja: Inex Kuluttajaneuvonta, arkisin klo 9?13, puh. 010 76 87 322.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.