Keski-ikäisen hämeenlinnalaismiehen loistava liikeidea lässähti kassakuitin puutteeseen. Mies työnteli ostoskärryn ompelukonehyllylle marketissa ja otti mukaansa satasen arvoisen ompelukoneen. Miehen suunnitelmissa ei ollut vaatturin ura, vaan hän meni suoraan marketin infoon. Hän halusi palauttaa koneen ja saada hyvityksen rahana. Infossa haluttiin nähdä kuitti. Mies jätti koneen infoon ja sanoi menevänsä hakemaan kuitin. Mies on nyt kolme päivää ollut kuittia etsiskelemässä. Aikaa vievää on neulankin etsiminen heinäsuovasta.

Valvontakamerat tallensivat uuden tyylin ompelukonekauppiaan bisnesretken. Tälle tutulle miehelle tarjoillaan sakkoa näpistyksen yrityksestä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.