Poliisi tarkasti torstaina 18.4.2013 aamupäivällä yksityisasunnon Joensuun Noljakassa. Ulkopuolinen ilmoittaja oli soittanut hätäkeskukseen ja ilmoittanut olevansa huolissaan asunnon asukkaista, joihin ei oltu saatu yhteyttä.

Poliisi tarkasti kyseisen kerrostaloasunnon. Asunnossa kirjoilla olleet vuonna 1950 syntynyt nainen sekä vuonna 1971 syntynyt mies löydettiin kuolleina asunnosta.

Tapahtumapaikalla suoritetuissa tutkimuksissa ei havaittu merkkejä ulkoisesta väkivallasta. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn selvittämisenä eikä asiassa ole syytä epäillä rikosta. Poliisitutkinnassa selvitetään, onko mahdollisesti venäläisperäisellä epäpuhtaalla alkoholilla osuutta kuolemiin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.