Tuotesarjan logo

Turun alueella kuntosaleilla ja kaupoissa sekä muutamien muiden kaupungien kuntosaleilla markkinoidun ravintolisäsarjan Performance Sport Nutrition tuotteista on havaittu puuttuvan kokonaan suomen- ja ruotsinkieliset pakkausmerkinnät. Koska tuotteet sisältävät allergeeneja kuten soija, maito, gluteeni ja pähkinä, ne voivat aiheuttaa allergisen reaktion näille ainesosille allergisille henkilöille. Muille käyttäjille tuotteet ovat turvallisia.

Tuotesarja sisältää eri makuvaihtoehdoilla proteiinijuomia (Proteinmax) ja patukoita (Nutribar, Fast Recovery Bar, Pro Snax, Megabar 42 protein) sekä kapseleita, juomajauheita ja aminohappotabletteja. Markkinoija Tehoravinne.fi (Mika`s Sport and Powertraining Service Oy) on jo aloittanut tuotteiden keräämisen myyntipaikoista. Tuotteet tullaan myöhemmin palauttamaan myyntiin asianmukaisesti etiketöitynä. Markkinoija pyytää allergisia asiakkaita palauttamaan virheelliset tuotteet ostopaikkaan tai pakkauksen osoitteeseen Tehoravinne, Artturinkatu 2, 20200, Turku.

Lisätietoja antaa: Toimitusjohtaja Minna Rautio, Mika’s Sport and Powertraining Service Oy,
p. 044 010 1484

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.