Poliisille tuli maanantaina 22.4. noin klo 19:00 ilmoitus, että Valkeakoskella Lempääläntien ja Niementien risteyksessä on tapahtunut henkilöauton ja moottoripyörän yhteentörmäys. Tapahtumapaikalla selvisi että henkilöauton kuljettaja oli pysähtynyt liikennevaloihin, kun takana tullut nk. crossipyörä kaatui ja liukui ajoneuvon alle.

Rekisteröimättömän crossipyörän kuljettaja poistui paikalta juosten ennen poliisin tuloa. Crossipyörä jäi tapahtumapaikalle. Paikalta poistui nuori, mahdollisesti vaaleahiuksinen mieshenkilö, jolla oli yllään farmarihousut sekä tummansininen takki.

Suoritetuissa tutkimuksissa on selvinnyt, että sama hurjastelija on ajanut huomattavalla ylinopeudella hetkeä aikaisemmin Valkeakosken keskustassa ja aiheutti samalla useita eri vaaratilanteita.

Kolarissa lievästi vaurioitunut crossipyörä on poliisin hallussa ja poliisi pyytää havaintoja sekä vihjeitä pyörän omistajasta. Poliisille voi myös ilmoittaa mahdollisista vaaratilanteista, joita oheisessa kuvassa olevan crossipyörän kuljettaja on mahdollisesti aiheuttanut Valkeakoskella. Vihjeet voi ilmoittaa puhelinnumeroon 07187 46310 tai sähköpostiosoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.