SAILA RUUTH ON JOUKKUEPELAAJA

– Vasemmistonaiset kannattaa Ruuthia puoluesihteeriksi

Vasemmistonaisten  hallituksen, Valtikan puheenjohtajana tammikuusta 2011 lähtien toiminut VTK Saila Ruuth, 31, on Vasemmistonaisten ehdokas Vasemmistoliiton uudeksi puoluesihteeriksi.

Vasemmistonaiset katsoo, että puoluesihteerillä on erilaisia rooleja ja jokainen tuo tehtävään oman osaamisensa ja persoonallisuutensa.

– Saila Ruuthilla on erinomaiset organisointitaidot ja hän kuuntelee muita. Tämän lisäksi hän osaa nähdä kokonaisuuksia ja on joukkuepelaaja, Vasemmistonaisten varapuheenjohtaja Pirkko Kotila katsoo.

Vasemmistonaisten Valtikan eli verkoston hallituksen mielestä Saila Ruuth on taitava esiintyjä, joka pärjää erinomaisesti niin televisioväittelyissä kuin vapputoreillakin.

– Saila Ruuth on sekä pragmaattinen että idealistinen ja ymmärtää sukupuolen merkityksen politiikassa. Hän osaa tehdä töitä ruohonjuuritasolla ja on helposti lähestyttävä ja pystyy myös johtamaan puolueen kampanjoita, Pirkko Kotila sanoo.

Puoluekokousedustajat valitsevat Vasemmistoliiton uudet puheenjohtajat ja uuden puoluesihteerin Tampereen puoluekokouksessa, lauantaina 8. päivänä kesäkuussa 2013.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.