Kuva tuotteesta (yksi kolmesta makuvaihtoehdosta): (Kuva: Fitnesstukku.fi)

Fitnestukku.fi on päättänyt varotoimenpiteenä vetää Craze-tuotesarjan ravintolisän myynnistä. Yritys ilmoitti asiasta 8.4. internetsivuillaan. Kyseessä on purkkiin pakattu ravintolisäjauhe, jota on ollut tarjolla kolmea makuvaihtoehtoa; Craze Strawberry Swirl, 166 g, Craze Candy Grape, 239 g ja Craze Berry Lemonbade, 261 g. Takaisinveto koskee tuotteiden kaikkia myyntieriä. Tuotteet ovat olleet myynnissä Fitnesstukku.fi -internetkaupassa sekä kahdessa Fitnesstukku Store myymälässä Helsingissä. Turun tai Tampereen myymälöissä tuotetta ei ole myyty.

Takaisinvedon syynä on Ruotsissa tehdyt tutkimukset, joissa epäiltiin tuotteen sisältävän jäämiä doping-luokitelluista aineista. Näitä aineita tutkimuksessa ei ole löytynyt. Tuotteesta on tehty lisätutkimuksia, joista ei ole vielä tuloksia saatavilla.

Yritys on tiedottanut asiasta internetsivuillaan sekä ottanut yhteyttä tuotetta internetin kautta ostaneisiin sähköpostitse. Asiakkaita on pyydetty palauttamaan ostettu tuote. Ostos on luvattu hyvittää. Linkki markkinoijan internet-sivuille: http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/info/craze-poistunut-myynnista

Lisätietoja: Fitnesstukku.fi:n asiakaspalvelu: p. 09-329 61 004 (Ma-Pe klo 9-16, suljettu 12.30-13.30).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.