kaupunginhallitus päätti edelleen laajentaa edellisessä kokouksessa (15.4.) tekemäänsä päätöstä luottokortti- ja matkalaskukuittien tarkastuksesta.

Aikaisemmassa kokouksessa päätettiin ryhtyä selvittämään erillisellä menettelyllä kaupunginjohtaja Henry Lindelöfin ja kaupunginhallituksen entisen puheenjohtaja Vesa Salmisen luottokorttilaskuja ja matkoihin liittyviä kustannuksia vuosilta 2008-2010 ja 2012.

Nyt tarkastus päätettiin laajentaa myös kaikkiin niihin henkilöihin, joiden kuitit Oy Audiarev Ab on jo tarkastanut vuodelta 2011. Käytännössä tämä tarkoittaa noin 20 henkilöä, joihin kuuluvat edellä mainittujen lisäksi mm. kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kaupungin johtavat virkamiehet eli lähinnä ns. laajennettu johtoryhmä.

Lisäksi päätettiin, että tarkastus tehdään omana työnä siten, että talouden vastuualue käynnistää tarkastuksen valmistelutyön viivytyksettä ja että uusi tarkastuspäällikkö saattaa tarkastuksen loppuun arviolta syyskaudella 2013.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.