Äitienpäivän kynnyksellä SOL Pesula- ja kotisiivouspalvelut etsii aurinkoista ja ihanaa äitiä, joka tuo arkeen lämpöä ja valoa. Aurinkoisen äidin voi ilmiantaa kertomalla tarinan ihanasta äidistä.

Tarina voi olla omasta äidistä, isoäidistä, vaimosta, siskosta, anopista tai kenestä tahansa arjen sankarista, jolle haluaa antaa pienen vapaahetken. Kevään aurinkoisimman äidin SOL Pesula- ja Kotisiivouspalvelut palkitsee vuoden kodinsiivouksella tai loppuvuoden pyykkihuollolla.

Kilpailun toteuttaa SOL Pesula- ja kotisiivouspalvelut yhteistyössä Iskelmä radion kanssa. Kilpailuaika on 29.4.–12.5.2013. Kilpailuun voi osallistua verkko-osoitteessa: http://www.iskelma.fi/kilpailut/preview/263?preview=1

Palvelevia SOL Pesuloita on Suomessa 67 palvellen yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Kemiallisen pesun lisäksi SOL Pesulapalveluiden palveluihin kuuluvat vesi- ja wetclean pesut, mattojen ja verhojen pesut, nahkapesut, liinavaate- ja kodintekstiilien pesut sekä korjauspalvelut. Liikevaihtotavoite vuodelle 2013 on 15,6 miljoona euroa. SOL Pesulapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL Konsernia, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvapalveluita sekä henkilöstövuokrausta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.