Kata Souri on mediassa tuonut esiin, että Helsingin Sanomien tämän päivän koko sivun Supersiskot-ilmoitus ei ole hänen hyväksymä. Kuluneen päivän aikana on selvinnyt että tämä on valitettavasti osittain totta. Viimeisimmät tekstimuutokset jäivät mainostoimiston inhimillisen erehdyksen takia lähettämättä Kata Sourin tarkastettavaksi.  Ilmoituksesta voi syntyä kuva, että tarina on tapahtunut oikeasti Kata Sourille. Näin ei ole vaan Kata Souri esiintyy ainoastaan mainoksessa hankkeen kasvona.

“Teimme inhimillisen virheen, josta koitui mielipahaa Katalle. Siitä olen pahoillani Bob the Robotin toimarina ja hankkeen vetäjänä. Kyllä tässa asia on oleellisempi kuin yksi lause. Julkinen keskustelu on mennyt ihan älyttömyyksiin, mutta ei voi mitään. Suomessa on tuhansia lapsia, joita ei saa jättää yksin ongelmiensa kanssa” Jukka Kurttila toteaa.

Kata Sourin pyynnöstä poistamme hänet hankkeen materiaaleista. Olemme syvästi pahoillamme Kata Sourille aiheutuneesta mielipahasta.

Supersiskot.fi on nettitukisivusto, jonka kautta avun tarpeessa oleva nuori voi helposti ottaa ensiaskeleen saadakseen luotettavaa tukea. Sivustolla toimii myös netti- kauppa, jonka kautta yksityishenkilöt ja yritykset voivat lahjoittaa varoja, ryhtyä vapaaehtoiseksi, liittyä Supersiskot-tukiverkostoon ja ostaa erilaisia Supersiskot-tuotteita. Kaikki kerätyt varat käytetään lyhentämättömänä nuorten tyttöjen syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn, kuten nettituen ylläpitoon.

Supersiskot-hanke on ainutlaatuinen, koska se on täysin vapaaehtoistyöhön perustuva ja hallintokuluja ei ole lainkaan. Hankkeen taustalla työskentelee hyväntekeväisyyden nimissä suuri joukko eri alojen ammattilaisia, jotka haluavat lahjoittaa osaamista ja aikaansa hankkeen hyväksi. Lisäksi useat yritykset ovat jo nyt lähteneet mukaan esim. tuotelahjoituksin.

Lisätiedot:
www.supersiskot.fi
www.zonta.fi
www.facebook.com/Supersiskot

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.