Toivottavasti olette nauttineet elämästänne ja sijoittaneet 43,2 miljoonan osinkonne järkevästi tuottamaan.

Me Stockmannin pienipalkkaiset saamme nauttia ylimääräisestä palkattomasta lomasta, murehtien rahojemme riittävyyttä vuokran maksuun, ruokaan, päivähoitomaksuihin ja muuhun ihan tavanomaiseen elämään. Yli puolen kuun palkka firmalle on kohtuutonta, kun säästötoimet kohdistuvat kaikkein vähätuloisimpiin.

Vetoamme Teihin arvoisat osakkeenomistajat; palauttakaa edes 7 miljoonaa Stockmannin tilille, niin voimme keskittyä asiakkaiden palvelemiseen hymysuin, normaalia parempaa palvelua antaen, kuten meiltä työssämme vaaditaan. Teiltä se vaatisi ainoastaan 13 senttiä osakkeelta.

Onnellinen työntekijä on sijoitus tulevaisuuteen

Stockmannin luottamusmiehet

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.