Tampereen pääpoliisiasemalla on tutkittu alkuvuoden aikana kahden nuoren miehen tekemiä vahingontekoja (graffitijuttuja), jotka ovat tapahtuneet pääosin Tammelassa, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Nekalassa sekä Tampereen keskustan läheisyydessä. Miehet ovat piirrelleet tageja kiinteistöjen seiniin ja ikkunoihin, puistokalusteisiin sekä liikennemerkkeihin.

Kaikkiaan poliisi on selvittänyt noin 80 rikosilmoitukseen liittyvää tapausta, joihin kuhunkin on kirjattu useita eri tapahtumapaikkoja. Selvitettyjä kohteita on kaikkiaan 87. Vahingonteot ovat tapahtuneet kevään 2011 ja tammikuun 2013 aikana. Alustavasti asianomistajien korvausvaatimukset ovat noin 13 000 euroa. Asia on lähdössä syyteharkintaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.