Haapajärvellä partiomassa ollut poliisipartio teki havainnon sunnuntain vastaisena yönä ennen kahta Ståhlberginkadun varrella olevan kauppaliikkeen pihalla ympyrää ajamalla renkaita ”polttavasta ” henkilöautosta. Partio päätti puuttua tähän yleiselle paikalle epäsopivaan käyttäytymiseen ja päätti tarkastaa ajoneuvon ja kuljettajan kunnon. Tarkastuksessa selvisi, että ajoneuvoa  kuljetti sen omistaja – pyhäjärvinen parikymppinen nuori  mies. Miehelle tehtiin puhalluskoe,  jolloin selvisi, että yleisellä parkkipaikalla tehtyyn näytökseen vaikutti ilmeisesti nuoruuden  näyttämisen halun lisäksi alkoholin vaikutuksen aiheuttama harkinnan puute.

Mies vietiin läheiselle poliisiasemalle tarkkuusalkometriin, jolloin miehen humalatilaksi tarkentui  n. 1,5 promillea, joten häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tapauksessa nuori mies poltti renkaitten lisäksi siis myös korttinsa,  jota jäähdytetään lähiajat poliisilaitoksen tiloissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.