Bulevardin ja Yrjönkadun risteyksessä tehdään viikon ajan kiskotöitä, joiden vuoksi raitiovaunut eivät voi ajaa Bulevardilla 13.–19.5. Linjat 3B, 3T, 6 ja 6T käyttävät poikkeusreittejä. Myös bussit 20 ja 20N ajavat Lauttasaaren suuntaan poikkeusreittiä.

Raitiolinjat 6 ja 6T ajavat Rautatieasemalta Simonkadulle ja Kampin kautta Ruoholahdenkadulle. Siitä linja 6 jatkaa Itämerenkatua Salmisaareen ja 6T Länsiterminaaliin.

Bulevardilla raitiovaunuja korvaa bussi 6X, joka kulkee raitiolinjan 6/6T liikennöintiaikoina Kampin ja Hietalahden välillä reittiä Runeberginkatu–Albertinkatu–Bulevardi–Hietalahdenkatu–Kalevankatu–Ruoholahdenranta–Hietalahdenranta–Bulevardi–Fredrikinkatu.

Bussi 6X liikennöi raitiolinjan 6/6T vuoroväleillä. Vaihtaminen raitiovaunusta bussiin ja päinvastoin onnistuu Kampintorin tuntumassa, jonne tulee bussin 6X tilapäinen lähtöpysäkki Runeberginkadulle. Reitin varrella bussi pysähtyy kaikilla raitiovaunu- ja bussipysäkeillä.
Bussin 6X aikataulut

Raitiolinja 3B ajaa Rautatieasemalta Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta Kauppatorille ja siitä linjan 1A päätepysäkille Perämiehenkadulle. Myös raitiolinja 3T kulkee Kampista tullessaan Kauppatorin kautta Perämiehenkadulle. Fredrikinkadulle pääsee busseilla 14 ja 18, joihin voi vaihtaa ratikoista Kampissa sekä Tehtaankadulla Eiran sairaalan luona.

Bussit 20 ja 20N liikennöivät Lauttasaaren suuntaan poikkeusreittiä. Linja 20 ajaa Erottajalta ja 20N Postikadulta Simonkadulle, jolta ne jatkavat reittiä Urho Kekkosenkatu–Malminrinne–Ruoholahdenkatu–Porkkalankatu omalle reitilleen. Lauttasaaresta keskustaan bussit ajavat normaalireittiä.

Kartta joukkoliikenneyhteyksistä kiskotöiden aikana 13.–19.5.

Kartta bussien 20 ja 20N poikkeusreiteistä 13.–19.5.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.