Helsingin syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä on 8.5.2013 nostanut syytteet kolmea entistä maajoukkuehiihtäjää vastaan perättömästä lausumasta tuomioistuimessa. Harri Kirvesniemen, Jari Isometsän ja Janne Immosen epäillään antaneen vääriä tietoja tai ilman laillista syytä salanneen asiaan kuuluvia seikkoja Helsingin käräjäoikeudessa kesällä 2011. Heitä on tuolloin kuultu todistajina törkeitä petoksia koskevassa rikosasiassa (ns. STT:n dopingjuttu).

Edellä mainittua rikosasiaa hoitanut kihlakunnansyyttäjä on käsittelyn jälkeen tehnyt tutkintapyynnön poliisille ja esitutkinta on suoritettu Keskusrikospoliisin Tampereen toimipisteessä. Syyteharkinta perustuu suoritettuun esitutkintaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.