Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton keräämien ennakkotietojen mukaan Suomessa hukkui huhtikuussa neljä miestä. Viime vuonna huhtikuussa hukkui viisi miestä ja yksi nainen. Huhtikuun loppuun mennessä on tänä vuonna hukkunut yhteensä 7 henkilöä: 6 miestä ja yksi nainen. Vuonna 2012 vastaava luku oli 11 (10 miestä ja yksi nainen).

HUHTIKUUSSA HUKKUI NELJÄ SUOMALAISTA

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton keräämien ennakkotietojen mukaan Suomessa hukkui huhtikuussa neljä miestä. Viime vuonna huhtikuussa hukkui viisi miestä ja yksi nainen. Huhtikuun loppuun mennessä on tänä vuonna hukkunut yhteensä 7 henkilöä: 6 miestä ja yksi nainen. Vuonna 2012 vastaava luku oli 11 (10 miestä ja yksi nainen).

Tämä on ensimmäinen kerta, kun vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana on alle kymmenen hukkunutta. Samoin neljä hukkunutta huhtikuussa on alhaisin määrä koskaan, samaan lukumäärään on päästy ainoastaan vuonna 2006.

Huhtikuussa jäihin pudonneita oli kolme, koko vuoden hukkuneista neljä. Alkuvuoden hukkumisista kolme on tapahtunut Itä-Suomessa ja kaksi Pohjois-Suomessa ja yksi sekä Etelä- että Länsi- ja Sisä-Suomessa. Vuonna 2012 eniten hukkuneita oli huhtikuun loppuun mennessä kolme Etelä- ja Itä-Suomessa ja kaksi Pohjois-Suomessa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.