Jukka Kujalan loistava loppukiri tuotti Suomen mestaruuden. Jukan neljäs mestaruus. Aiemmat ovat vuosilta 1997, 2005 ja 2008.

Epävakainen sää hieman haittasi kilpailuja, mutta silti lentämään päästiin kolme lentoa ja yhteensä 13 tehtävää: torstaina aamulento ja perjantaina sekä lauantaina iltalennot.

Kilpailun johtaja Inkeri Kortelainen taustajoukkoineen laati monipuoliset ja sopivan haasteelliset tehtävät kilpailijoiden lennettäviksi. Heti torstaina ensimmäisellä lennolla annettiin kuusi tehtävää, joka pisti osallistujien aivot tiukille ja viritti väen sopivasti kisatunnelmaan.

Yksi yhteislähtö tehtiin. Se oli perjantain iltalento lentokentältä.

Lauantaiaamuksi oli suunniteltuna hieno yhdistelmä. Sumu pilasi aamun ja jo lähtöpaikalla valmisteluja tekevät pallotiimit saivat tiedon tehtävän peruuttamisesta.

Lauantai-illan lentoa avitti tuuli, joka oli ennakoitua pirteämpi ja lähtöpaikoilla nähtiinkin jokunen vauhdikkaan tyylikäs täyttöperformanssi.

Osallistujat ja sijoitus:

  1. Jukka Kujala
  2. Markku Sipinen
  3. Kirsikka Ruotsalalinen
  4. Jari Salmela
  5. Ville Kajala
  6. Mikko Niskanen
  7. Arto Penttinen

Sisä-Suomen Kuumailmapallokerho ry. järjesti kisat 08.5. – 12.5. 2013

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.