v. – 92 syntynyt ylivieskalaismies törmäsi autollaan Ylivieskan Kiviojantiellä risteävältä tieltä tulleen ylivieskalaisen miehen kuljettaman henkilöauton takaosaan. Törmäyksen kohteeksi joutuneessa autossa matkustajana ollut mies loukkaantui vakavasti ja samassa autossa ollut nainen lievemmin. Kyseisen auton kuljettaja loukkaantui myös.

Kiviojantietä ajaneen auton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat. Kaikki loukkaantuneet kuljetettiin Oys:aan. Kiviojantietä ajaneen auton kuljettajana toimineelle ylivieskalaismiehelle suoritettu puhalluskoe osoitti 1.58 prom. Molemmat ajoneuvot romuttuivat pahoin.

Törkeän rattijuopumuksen lisäksi törmänneen auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.