Jakin valinta

Jatkoaika todennäköinen? Kun jääkiekon MM-kisojen ratkaisevat pelit alkavat nyt olla käsillä, päätettiin Merimaailma SEA LIFEssa kysyä tunnetulta ennustajaneroltamme, meritursas Jakilta, saako Suomen voittoisa taival MM-kisoissa jatkoa tänään illalla Suomen kohdatessa Slovakian. Peli on Suomelle tärkeä, sillä voittaja jatkaa suoraan kohti finaalipelejä, joiden ulkopuolelle häviäjä auttamatta jää. Jakki on siis ennustuksessaan jälleen tärkeän asian edessä.

Tuttuun tapaan Jakin altaaseen laskettiin torstaina sekä Suomen että Slovakian lippu. Tällä kertaa ruokaa ei käytetty lainkaan houkuttimena, sillä tilanteesta haluttiin Jakille mahdollisimman neutraali.

Ennustuksessaan Jakki oli erittäin diplomaattinen, sillä se vaikutti vuoroin hivelevän Slovakian lippua, vuoroin Suomen. Jakin ennustetta voidaan tulkita niin, että peli tulee olemaan hyvin tasaväkinen; jatkoaika – jopa rangaistuslaukaukset vaikuttavat todennäköisiltä. Useiden minuuttien jännityksen jälkeen Suomen fanit saattoivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä lopulta Jakki näytti mieltyvän siniristilippuun ja uiskenteli Suomen lipun ympärillä lonkeroitaan suurieleisesti viskellen.

Varttuneen Jakin parantunut osumatarkkuus?

Tähän asti oraakkelimme on ennustanut niin juhannussäätä, jalkapallon EM-kisojen finaalitulosta kuin lottonumeroitakin.  Jakin ennustajaura alkoi jo viime kevään jääkiekon MM-kisoista, kun se hiukan epäonnisesti ennusti Suomen voittoa ratkaisupelistä. Jakin ennustukset ovat olleet jokseenkin ristiriitaisia, ja se itsekin suhtautuu ennustustilanteisiin toisinaan harkitsevasti, toisinaan taas hyvinkin impulsiivisesti. Nyt Jakki alkaa kuitenkin olla mustekalaksi varttuneessa iässä ja ennustusten osumatarkkuus lienee varmempaa luokkaa. Illalla selviää, onko kotijoukkue Suomi finaaleissa Jakin ennustaman tiukan pelin jälkeen.

Lukuisten ennustusten myötä selvää on, että Jakista on tullut jo vahva haastaja SEA LIFE Oberhausenin edesmenneelle Paul-mustekalalle, joka ennusti vuoden 2010 MM-jalkapalloa suorastaan hämmästyttävän tarkasti.

Merimaailma SEA LIFE on avoinna toukokuussa 10-19, kesäkuussa 10-20, heinäkuussa 10-20 ja elokuussa 10-19. Lipunmyyntimme sulkeutuu aina tuntia ennen aukioloaikojen päättymistä. Lisätietoja kulkuohjeista ja hinnastosta: www.sealife.fi

Kalojen ruokinnat pidetään tasatunnein klo 11.00 alkaen.

Tykkää SEA LIFEsta Facebookissa: http://www.facebook.com/sealifehelsinki

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.