Ville-Veikko Laakkonen

Tiistaina 14.5. klo 16.00 aikoihin Turussa tapahtui Vähä-Heikkiläntiellä ampumavälikohtaus, jossa turkulainen mies ampui seurueessa ollutta -74 syntynyttä lietolaista miestä käsiaseella päähän. Teon jälkeen ampuja on poistunut paikalta valkoisella Volkswagen Passat henkilöautolla rekisterinumero NEG-806 yhdessä naistuttavansa kanssa.

Uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hänet on myöhemmin leikattu. Miehellä ei ole saadun tiedon mukaan välitöntä hengenvaaraa hänen saamistaan vakavista vammoista huolimatta. Tapahtumaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Ampujaksi osoittautunut -77 syntynyt Ville-Veikko Laakkonen on edelleen kateissa yhdessä naistuttavansa Sarita Pihlavan kanssa. Kumpaankaan heistä ei ole saatu tapahtuman jälkeen yhteyttä. Poliisilla ei ole varmuutta siitä onko Sarita Pihlava vapaaehtoisesti aseistautuneen Laakkosen seurassa.

Poliisi pyytää ensinnäkin Laakkosta ja Pihlavaa ilmoittautumaan poliisille ja toiseksi henkilöitä, joilla on jotain tietoa Laakkosen tai Pihlavan olinpaikasta ottamaan yhteyttä numeroon 050-3498995.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.