Tampereella toimivan it-alan tukkurin Also Finland Oy:n työntekijät poistuivat tänään perjantaina työpaikaltaan vastalauseena yt-neuvottelujen alkamiselle. Työntekijöiden ilmoituksen mukaan työnseisaus kestää koko päivän.

Tampereella toimivan markkinoiden johtavan it-alan tukkurin Also Finland Oy:n työntekijät poistuivat tänään klo 10.00 työpaikaltaan vastalauseena yt-neuvottelujen aloittamiselle.

Työnantaja on ilmoittanut aloittavansa yt-neuvottelut, jonka piirissä olisi koko henkilökunta ja vähennystarve olisi 80 henkilöä, joka on noin 30 prosenttia henkilökunnasta. Työnantaja ilmoitti vähennystarpeen syyksi muun muassa alavireiset ja muuttuvat markkinat sekä alkuvuoden huonon tuloksen.

Yrityksen pääluottamusmies Lauri Iso-Lähteenmäki pitää työnantajan perusteluja huonoina ja vähennystarvetta vahvasti liioiteltuna.

Ulosmarssi alkoi perjantaina 17.5. klo 10.00. Työntekijöiden ilmoituksen mukaan työnseisaus kestää koko päivän ja henkilökunta palaa maanantaina normaalisti töihin. Työntekijät kuuluvat Palvelualojen ammattiliitto PAMiin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.