kuva+kadonneesta

Pertunmaalla on lauantaina 6.7.2013 kadonnut 50-vuotias Ulla Huuskonen. Viimeisin havainto Huuskosesta on tehty lauantaina klo. 15.13, jolloin hän on puhelimella ottanut yhteyttä ja kertonut olevansa tulossa takaisin.

Ulla Huuskonen oli lähtenyt autolla kesämökiltään lauantaina 6.7.2013. Myöhemmin löytynyt ajoneuvo oli tyhjillään Nipulin metsäautotiellä, n. 10 kilometriä lähtöpaikasta etelään. Poliisi on suorittanut alueella etsintöjä, mutta Ulla Huuskosta ei ole löytynyt.

Ulla Huuskosella oli lähtiessä yllään musta fleece pusero, missä sini-valko kuvioita hihoissa. Jalassa mustat Dunlop-merkkiset kumisaappaat sekä mustat / tummat housut.  Ulla Huuskonen on noin 168 cm pitkä ja hänellä on kastanjan ruskeat olkapäille ulottuvat hiukset. Lähtiessä Ulla Huttusen hiukset olivat olleet nutturalla.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan Mikkelin poliisiin puhelinnumeroihin 071 8755573, 071 8755400 tai hätäkeskukseen 112.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.