Perjantaina 30.8.2013 klo 20.20 aikaan Pietarsaaressa yritti crossimopolla liikkeellä ollut nuori poika anastaa naiselta käsilaukun Raatihuoneenkadulla urheilukentän luona. Nainen oli hetkeä aikaisemmin käynyt kioskilla ja laittanut lompakkonsa käsilaukkuun ja lähtenyt kävelemään Raatihuoneenkatua kohti Fäbodaa.

Urheilukentän luona naisen viereen oli ajanut crossimopo ja kuljettaja yrittänyt anastaa naisen laukun siinä onnistumatta. Mopoilija oli jatkanut matkaa Pinnonäsinkadun suuntaan. Mopoilija on saattanut olla kioskin luona ja lähtenyt siitä seuraamaan naista. Mopo oli ollut crossimopo, väriltään keltainen. Kuljettajalla oli päässään crossilasit.

Kuljettaja oli nuori, normaalivartaloinen ja hänellä oli vaalea pusero/takki. Poliisi pyytää vihjeitä mahdollisesta tuntomerkkeihin sopivasta tekijästä nroon 071 87 46 160.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.