meira_ketsuppi_500.meira_ketsuppi

Meira Oy poistaa myynnistä 500 g ja 1 kg pakkauksiin pakattua Meiran ketsuppia. Tuotteiden parasta ennen -päivämäärä on aikavälillä 1.8. – 9.8.2014. Erässä on havaittu maitohappokäymistä, jonka seurauksena on makuvirhe ja pakkaukset saattavat pullisua.

Kuluttajatiedusteluihin vastaa Meiran kuluttajapalvelu, kuluttajaneuvonta at-merkki.gif : 1 kB  meira.fi. tai
arkisin klo 9-15, p. 050 433 1833

Kuluttaja voi palauttaa kyseisillä päiväyksillä olevat pakkaukset siihen myymälään, josta tuote on ostettu. Myymälä hyvittää palautetut tuotteet kuluttajalle.Tyhjän pakkauksen voi myös palauttaa veloituksetta osoitteeseen Meira Oy, Sopimustunnus 600681, Laadunvalvonta, Aleksis Kiven katu 15, 00510 Helsinki.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.