Sunnuntai-ilta Keski-Uudenmaan poliisi tiedotti tapauksesta, jossa Nurmijärven Lepsämässä sijaitsevalta omakotitalo kiinteistöltä löytyi 42-vuotias mies ja 26-vuotias nainen surmattuina. Poliisi ei epäile tapahtumista ketään ulkopuolista.

Tapahtumien kulku kyseisellä paikalla on tutkinnassa esille tulleen mukaan sellainen että avoparin mies on ensin surmannut avopuolisonsa ja tämän jälkeen itsensä. Teoissa käytettiin miehen omaa luvallista käsiasetta. Tapahtumien yhteydessä loukkaantui myös naisen 3-vuotias tytär, joka on tällä hetkellä sairaalahoidossa, mutta hän voi olosuhteisiin nähden hyvin eivätkä hänen vammansa ole hengenvaarallisia.

Keski-Uudenmaan poliisin väkivaltarikostutkinta jatkaa tapahtumien selvittämistä.

Aiemmin aiheesta:

Perhetragedia Nurmijärvellä: 26 vuotias Äiti ja 33 vuotias avomies löytyivät kuolleina

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.