DSC02856

Kotkassa 23.8. tuhopoltossa palaneita autoja. Kuvaaja: Kerttu Vali / Victoria Media

Kymenlaakson poliisilaitos on ottanut kaksi ihmistä kiinni viikko sitten Karhuvuoressa sattuneisiin paloihin liittyen. Poliisi ei osaa sanoa, liittyykö tuorein sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tapahtunut auton sytyttäminen Karhulan tapauksiin.

Poliisi on ottanut kaksi ihmistä kiinni viikko sitten Kotkan Karhuvuoressa sattuneisiin paloihin liittyen. Karhuvuoressa sytytettiin tuleen autokatos, minkä lisäksi yritettiin sytyttää yhteensä neljää henkiöautoa.

Paikalta nähtiin poistuvan kolme henkilöä. Poliisi on kahden kiinniotetun lisäksi etsintäkuuluttanut muita henkilöitä.

Karhuvuoren palot tapahtuivat sunnuntaina 25. elokuuta illalla yhdentoista aikaan ja aikaisin seuraavan maanantaiaamuna. Roskakatoksen palo ja autojen sytyttämisyritykset tapahuivat osoitteissa Vuorenrinne 19 ja Loitsutie 14.

Kymenlaakson poliisilaitokselta ei osata sanoa, liittyykö tuorein sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tapahtunut auton sytyttäminen Karhulan tapauksiin.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä tulipaloihin liittyen. Vihjeistä ja havainnoista voi soittaa kaikkina vuorokauden aikoina vihjenumeroon 071-8735448 sekä virka-aikana numeroihin 071-8735440 tai 071-8735442. Vihjeistä ja havainnoista voi lähettää sähköpostia osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi

FAKTAA:

  • Poliisi on ottanut kaksi ihmistä kiinni viikko sitten Kotkan Karhuvuoressa sattuneisiin paloihin liittyen
  • Karhuvuoressa sytytettiin tuleen autokatos, minkä lisäksi yritettiin sytyttää yhteensä neljää henkiöautoa
  • Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä tulipaloihin liittyen

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.