Turenki, Koulutie - Google Maps - Google Chrome_2013-09-03_17-52-36

Turenki, Koulutie, perjantai 30.8.2013 klo 13.55

Koulusta polkupyörällä kotiin menossa olleeseen 11-vuotiaseen poikaan törmäsi punainen auto (mahdollisesti Opel). Poika kaatui pyörineen tielle, mutta auto jatkoi matkaansa. Autolla oli liikkeellä nainen.

Pojalle tuli pieniä ruhjeita.

Nyt kaivataan autoilijaa ilmoittautumaan. Tapahtumasta soitettiin koululle, mutta vastaajalta jäivät tarkat tiedot ottamatta. Pyydämme tätä näkijää kertomaan tietonsa myös poliisille. Meille voi soittaa numeroon 07187 37718 tai lähettää sähköpostia rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Yleisesti voi todeta, että nähdessänne tämmöisiä tai muita onnettomuuksia, soittakaa myös poliisille tiedot tai laittakaa tuohon postiin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.