5529_127862509586_5797145_n

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sdp)

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen matkustaa tänään 3.9.2013 Viroon, missä hän tapaa virolaisen kollegansa Jürgen Ligin. Ministerit keskustelevat Euroopan taloudellisesta tilanteesta ja euroalueen ajankohtaisista kysymyksistä.

Torstaina 5.9.2013 saapuu Viron valtiovarainministeriön virkamiesdelegaatio valtiosihteeri Martti Hetemäen vieraaksi Helsinkiin. Vierailun aikana keskustellaan maiden talouspolitiikasta ja tutustutaan molempien maiden valtiovarainministeriöiden johtamisjärjestelmiin. Virolaiset tutustuvat myös uudistettuun monitoimitilatoimistoksi peruskorjattuun Mariankatu 9 -toimitaloon.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.