Alavuden Kätkänjoetiellä tapahtui tiistaina kello 16.10 aikaan vakava liikenneonnettomuus. 18-vuotias Alavutelainen miesopiskelija oli tulossa henkilöautollaan sorapintaista Kätkänjoentietä pohjoisen suunnasta kohti Alavuden asemaa. Kätkäntien ja Takakadun välisellä tieosuudella oikealle kääntyvässä mutkassa oli mies menettänyt autonsa hallinnan ja suistunut vastaantulevien kaistan yli ojaan.

Samanaikaisesti oli vastakkaisesta suunnasta tullut polkupyörällään 7-vuotias poika, johon em. auto oli ennen ojaan suistumistaan ajoradalla törmännyt. Koululainen menehtyi törmäyksessä saamiinsa vammoihin.

Keliolosuhteet olivat tapahtuma-aikaan hyvät. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtuneeseen. Auton kuljettaja oli saanut ajokortin viime viikolla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.