Anneli Auer purki tuntojaan veljelleen puhelimessa juuri ennen vangitsemista syyskuussa 2009. Poliisi oli aiemmin samana päivänä kuulustellut Aueria ja alkanut kertoa, ettei teolla voi olla ketään ulkopuolista tekijää. Auer oli päästetty kuulustelun jälkeen kotiin miettimään asioita.

Samaisessa kuulustelussa Auer oli sanonut, ettei voi olla enää täysin varma siitä, ettei ole syyllistynyt miehensä surmaamiseen.

Auer kertoi veljelleen sekavasta olostaan. Hän sanoi olevansa väsynyt, mutta aivot kävivät ylikierroksilla. Auer ei ollut nukkunut viiteen yöhön, ja hän arveli tarvitsevansa unilääkkeitä saadakseen nukuttua.

–?Jos oikeasti olen tehnyt sen, niin kyllä mä haluan kantaa vastuun siitä, Auer sanoi puhelimessa veljelleen ja viittasi henkirikokseen.

Hän kuitenkin tähdensi, ettei mitään muistoja asiasta ole palautunut mieleen.

Puhelun jälkeisenä päivänä Auer otettiin uudestaan kiinni ja hänet myös vangittiin myöhemmin epäiltynä miehensä murhasta.

Poliisi tiedotti vangitsemisen jälkeen, että Auer olisi tunnustanut miehensä surmaamisen. Auer on kuitenkin myöhemmin kiistänyt tämän.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.