Syyttäjän yllätystodistajan mukaan Anneli Auerin mies pelkäsi lastensa puolesta. Viime viikolla nimetty todistaja on nainen, joka oli Anneli Auerin miehen kanssa samalla Haaga-ammattikorkeakoulun kurssilla vuonna 2004.

Nainen kertoi Auerin miehen tulleen eräänä päivänä kurssille hermostuneen ja ahdistuneen oloisena. Mies toisteli, että hänen pitäisi mennä kotiin.

–?Hän sanoi pelkäävänsä, että se tekee lapsille jotain, nainen sanoi Ulvilan murhakäräjillä Porissa.

Kurssikaveri kertoi saaneensa Auerin miehen puheista käsityksen, että kyse oli vaimosta. Hän ei kuitenkaan kysellyt perheen tilanteesta tarkemmin.

Nainen todistuksesta kävi myös ilmi, että Auer ja hänen miehensä olisivat eronneet, ellei perheeseen syntynyt lapsi olisi muuttanut tilannetta. Naisen mukaan eroasia nousi esille tilanteessa, jossa puhuttiin perheen neljästä lapsesta.

Auerin miehen ja todistajana kuullun naisen yhteinen kurssi kesti vuoden. Kurssipäiviä oli pari kertaa kuussa. Nainen kertoi tutustuneensa tänä aikana Auerin mieheen jonkin verran.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.