Rovaniemi, lähteentie 14 - Google Maps - Google Chrome_2013-09-06_20-30-24

Rovaniemen Steinerkoulun tiloihin murtauduttiin ja anastettiin omaisuutta sunnuntai-illan aikana.

Murrosta ilmoitti henkilökuntaan kuuluva mies, joka meni illalla hieman ennen kymmentä käymään koululla. Mies oli havainnut mennessään kiinteistöön, että opettajanhuoneen ja viereisen päiväkodin tilojen ovet olivat auki. Kiinteistössä olikin yllättäen sisällä tuntematon nainen, joka oli siellä luvatta. Nainen poistui paikalta ennen poliisin saapumista eikä häntä tavoitettu.

Päiväkodin tiloista oli hävinnyt mm. käteistä rahaa suurehko summa ja myös tietokone oli ollut valmiina lähtöön varkaan mukaan, mutta jäi onneksi käytävälle murtohommien keskeydyttyä. Paikalta poistuneella naisella oli päässään huivi sidottuna päälaen ympäri ja hänellä oli yllään vaalea takki, joka ulottui puoleen reiteen. Nainen oli ruumiinrakenteeltaan rotevahko.

Vihjeet tapauksesta voi ilmoittaa poliisille rikostorjunta.lappi@poliisi.fi tai numeroon 071 87 66237.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.