46734632542353

Metalliliiton liittovaltuusto hyväksyi keskusjärjestöjen neuvotteleman työllisyys- ja kasvusopimuksen pohjaksi liiton käymiin työehtosopimusneuvotteluihin. Valtuusto ei äänestänyt asiasta, mutta päätökseen jätettiin kolme eriävää mielipidettä.

Metalliliiton ja Teknologiateollisuus ry:n neuvottelut teknologiateollisuuden (ns. pääalan) työehtosopimuksesta jatkuvat ensi viikolla. Neuvottelut työehtosopimuksesta ovat käynnistymässä seitsemällä muulla alalla: malmikaivokset, autoalan kauppa ja korjaamotoiminta, jalometalliala, tekninen huolto- ja kunnossapito, pelti- ja teollisuuseristysala sekä puolustusministeriö. Kaikki sopimukset ovat voimassa lokakuun loppuun saakka.

Metalliliiton valtuusto piti kokouksensa Murikka-opistossa perjantaina 6.9.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.