Jörn_Donner_3

RKP:n Jörn Donner

Kansanedustaja Mats Nylund on hoitovapaalla syysistuntokauden 2013 ja Jörn Donner on noussut eduskuntaan Astrid Thorsin siirryttyä toisiin tehtäviin. Näiden muutosten seurauksena on joidenkin valiokuntien ja jaostojen edustukseen tehty muutoksia.

Thomas Blomqvist siirtyy maa- ja metsätalousvaliokunnan jäseneksi ja jättää jäsenyyden puolustusvaliokunnassa. Jäsenyys liikenne- ja viestintävaliokunnassa jatkuu.
Lars Erik Gästgivars siirtyy puolustusvaliokunnan jäseneksi sekä jatkaa talousvaliokunnassa.

Mikaela Nylander jatkaa tehtävissään kansliatoimikunnassa, perustuslakivaliokunnassa sekä sivistysvaliokunnassa. Tämän lisäksi hän edustaa ryhmää valtiovarainvaliokunta, liikennejaostossa sekä maatalousjaostossa.

Jörn Donner on suuren valiokunnan ja sen työvaliokunnan jäsen syyskuun ja lokakuun ajan, jonka jälkeen hän siirtyy ulkoasiainvaliokuntaan. Donner toimii myös varajäsenenä valtionvarainvaliokunnassa sekä verojaostossa. Sivistys- ja tiedejaostossa hän toimii jäsenenä.

Christina Gestrin jatkaa ulkoasiainvaliokunnassa marraskuuhun saakka, jolloin hän siirtyy suureen valiokuntaan ja sen työvaliokuntaan. Gestrin jatkaa myös ympäristövaliokunnan jäsenenä.

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän muiden jäsenten suhteen ei tapahdu muutoksia valiokuntajaossa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.