Espoontorin kauppakeskuksessa hieman ennen kello 16 hätäkeskukselle ilmoitettuun tulipaloon on Länsi-Uudenmaan poliisi ottanut kiinni yhden henkilön epäiltynä tuhotyöhön.

Kauppakeskuksen elintarvikeliikkeessä ollut palonalku oli saatu sammutettua henkilökunnan voimin. Savunmuodostuksen takia kauppakeskus evakuoitiin. Evakuoitujen määrä koko kauppakeskuksessa oli yhteensä oli noin 50 henkilöä, heistä 10 oli elintarvikeliikkeen asiakkaita. Palosta aiheutui vähäisiä materiaalivahinkoja – henkilövahinkoja ei ole todettu. Elintarvikeliike oli kiinni loppupäivän siivoustöiden takia. Muu osa kauppakeskuksesta avattiin asiakkaille kello 16:30 mennessä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella tutkintaa jatketaan maanantaina mm. kuulusteluin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.